Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Kosmos ja Totuuden Tie" by Jani Laasonen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Kosmos ja Totuuden Tie

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kosmos ja Totuuden Tie
  • Author : Jani Laasonen
  • Release Date : January 04, 2019
  • Genre: Encyclopedias,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 1578 KB

Description

Tieteellinen vallankumous kÀynnisti luonnontieteiden aikakauden ja aloitti teknologisen kehityksen, jolle ei löydy vertaa koko ihmiskunnan historiasta. Muutos kÀynnistyi, kun luonnontieteilijÀt löysivÀt aistein havaittavan todellisuuden takaa aistein havaitsemattoman todellisuudentason, jonka sÀÀnnöt ja lainalaisuudet olivat matemaattisia ja muuttumattomia. Pian opittiin, ettÀ tÀmÀn uuden todellisuudentason perustalle voitiin rakentaa teknologiaa, joka konkreettisesti edisti ihmisten hyvinvointia ja vÀhensi työn mÀÀrÀÀ.



SiinÀ missÀ luonnonlait ovat osa maailmankaikkeuden muuttumatonta perusrakennetta ja sellaisina ikuisesti toimivia ja ihmisistÀ riippumattomia, ovat kaikki yhteiskunnalliset rakenteet alttiita alituiselle muutokselle ja epÀvakaudelle. TÀmÀ johtuu siitÀ, ettÀ yhteiskunnalliset rakenteet ovat keinotekoisia. NiillÀ ei ole luonnon turvaamaa olemassaolon oikeutusta.

On siis olemassa karkeasti vain kaksi eri perustaa, jolle yhteiskunta voidaan rakentaa. YhtÀÀltÀ on luonnontieteellinen todellisuudentaso, joka on vakaa ja luotettava ja jonka varassa koko maailmankaikkeus ja kaikki luonnonlait toimivat, ja jonka pohjalta myös kaikki teknologiamme toimii. Sitten on olemassa ihmisen luoma keinotekoinen perusta, joka on epÀvakaa ja alituisessa epÀtasapainosuhteessa ympÀristöönsÀ nÀhden, ja joka on aina vaarassa suistua kaaokseen. NykyihmisellÀ on kokemusta vain jÀlkimmÀisestÀ.

NÀkemykseni mukaan tulevaisuuden yhteiskunta rakennetaan suoraan luonnontieteelliselle perustalle. TÀllöin yksi ja sama lakijÀrjestelmÀ toimii yhtÀ aikaa sekÀ maailmankaikkeuden ettÀ ihmisyhteiskunnan perustana. Se rakennetaan korkeaa tiedettÀ ja teknologiaa hyvÀksikÀyttÀen jo lÀhtökohtaisesti symbioottiseen tasapainosuhteeseen ympÀristön kanssa. TÀmÀ lÀhtökohta avaa eteemme kokonaan uuden nÀkökulman yhteiskunnalliseen ajatteluun ja nostaa meidÀt kokonaan uudelle yhteiskuntaevoluution tasolle.

Kosmos ja Totuuden Tie on kaksiosaisen Kaaos ja Kosmos -kirjasarjan pÀÀtösosa. Se on suoraa jatkoa kirjasarjan ensimmÀiselle osalle, mutta toimii mainiosti myös itsenÀisenÀ teoksena. TÀssÀ kirjassa astumme rohkeasti laatikon ulkopuolelle ja luomme tÀysin uudentyyppisen henkisen perustan tÀysin uudenlaiselle yhteiskuntajÀrjestelmÀlle.


Free Download "Kosmos ja Totuuden Tie" PDF ePub Kindle